Cum sa deveniti client DKV

Sunteti interesat sa deveniti client DKV? Aici veti gasi tot ceea ce va este necesar pentru a solicita cardul DKV.

.

Apply for DKV Card

Procedurile pe scurt

Ne-am bucura sa colaboram cu Dvs. in calitate de client, in acest sens va rugam sa aveti in vedere urmatoarele indicatii:

Cererea pentru card DKV este formata din mai multe formulare pdf. Va rugam sa completati online aceste documente, iar apoi sa le tipariti. Comanda de solicitare a cardului este valabila numai daca veti trimite documentele catre noi, prin posta, la urmatoarea adresa:

DKV EURO SERVICE ROMANIA SRL
Etaj 5, Sector 1
RO – 014242 Bucuresti

Din considerente legale nu este posibil, din pacate, sa ne solicitati prin e-mail cardul DKV, intrucat toate documentele trebuie sa fie semnate de catre o persoana cu drept de semnatura lautorizata.


Pentru a deschide si tipari documentele pdf. aveti nevoie de Acrobat Reader de la Adobe. Descarcati aici gratuit acest program:

Solicitarea unui card DKV presupune urmatorii 3 pasi:

Pasul 1

Deschideti cu formularul
Download PDF Cerere pentru card DKV (78 KB) si completati-l online.

Tipariti in 3 exemplare formularele completate, semnati-le si aplicati stampila firmei. Un exemplar este pentru dosarul Dvs., celelalte doua pentru DKV.


Pasul 2

Tipariti  Conditiile Comerciale Generale (96 KB) semnati si stampilati aceste documente.

O copie a acestui document o veti pastra pentru dosarul Dvs., iar documentul semnat in original este pentru DKV.


Pasul 3

Daca veti circula in Germania si veti dori sa va inregistrati pentru achitarea taxei de drum prin DKV (Inregistrarea camioanelor pentru taxa de drum din Germania flag gb), semnati suplimentar documentul
 Conditii speciale pentru taxa de drum in Germania (162 KB). Pastrati o copie a documentului semnat pentru dosarul Dvs. Exemplarul original este pentru DKV.

Vom fi incantati sa va aflati in curand printre nenumaratii utilizatori ai cardurilor DKV ce sunt multumiti de serviciile noastre.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne adresati intrebarile Dvs. si va vom ajuta cu placere in continuare, in mod personal: Contact.